Convit a la Diada de Mossèn Alcover 2023

Benvolgudes i benvolguts,

 
Ens plau convidar-vos a la Diada de Mossèn Alcover que celebram cada any, amb motiu del naixement d’Antoni M. Alcover, qui dona nom al nostre institut.
Enguany la celebrarem durant dos dies:
  • Dijous, 2 de febrer, el dia del naixement, celebrarem un acte institucional el temps del pati, davant la pedra que ens cedí la família d’Alcover i que es troba a l’entrada del centre a les 10:30h. Després dels parlaments, un grup d’alumnes del batxillerat musical ens oferiran un acompanyament musical i dipositarem un ram de flors davall el monòlit amb la seva imatge. Posteriorment, ho celebrarem amb un ball ben vitenc al pati de l’institut per al qual comptarem amb música en directe que ens oferiran alguns professors i professores i alumnes.
  • Divendres, 3 de febrer, dedicarem tot el dia a realitzar activitats culturals i lúdiques que hem preparat des dels diversos departaments didàctics.
Desitjam que siguin uns dies de celebració molt agradables i fructífers i que serveixin per recordar la figura d’Antoni M. Alcover i d’aprendre dels seus valors d’estima de la nostra llengua i cultura.