Erasmus+ CFGM: Convocatòria de mobilitat tipus job shadowing a Canadà

El Servei de Tecnologies de la Informació a l’Educació (STIE), en col·laboració  amb IBSTEAM i mitjançant el projecte Erasmus+ EuroFP Balears VI, coordinat pel Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals, organitzarà per als centres educatius d’FP una mobilitat tipus job shadowing (aprenentatge per observació) d’oportunitat digital a Calgary (Canadà) durant el mes de maig de 2023. Podeu descarregar la convocatòria aquí

El proyecto EuroFP Balears VI (2022-1-ES01-KA121-000061104) está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de esta publicación es responsabilidad exclusiva del IES MOSSÈN ALCOVER y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.

El projecte EuroFP Balears VI (2022-1-ES01-KA121-000061104) està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’aquesta publicació és responsabilitat exclusiva de l’IES MOSSÈN ALCOVER i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que pugui fer-se de la informació difosa aquí.