Erasmus+ CFGS: Xerrada d’una alumna d’Higiene bucodental sobre les pràctiques a la UE

 

 

El passat mes de novembre ens va visitar Dipika Guni, una de les alumnes que el curs passat (2020-2021) feu les pràctiques (mòdul FCT) del CFGS d’Higiene bucodental dins els programa Erasmus +. La seva estada fou de 3 mesos a una clínica dental a Alemanya (Berlín).

Contà la seva experiència a l’alumnat de primer i segon curs del CFGS del centre per a animar-los de cara a la convocatòria de selecció d’enguany i futur alumnat Erasmus.

Es donà informació de tota la documentació que es necessita, del transport, dels tutors i educadors, del dia a dia a l’empresa, de les seves rutines, de la recerca d’allotjament, de com tenir contactes amb altres alumnes Erasmus… I també, com no podia ser d’altra manera, de tota l’activitat d’oci i temps lliure que gaudí (malgrat el confinament).

I sobretot el missatge que ella volia transmetre: ”Val la pena, encara que hi ha moments difícils”, “ És una oportunitat”, “ Ho vaig tenir clar des del principi, que hi volia anar”…

Va ser una xerrada encoratjadora i realista per a l’alumnat d’aquest any que està pensant fer el procés de sol.licitud d’aquestes beques.

Dipika, moltíssimes gràcies per venir !!!

 

 

“El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores. Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida”.