Erasmus+ de CFGS: Xerrada sobre les pràctiques a centres de la Unió Europea

El 27 d’octubre ens va visitar una de les alumnes que el curs passat feu les pràctiques (mòdul FCT) del CFGS d’Educació Infantil dins els programa Erasmus +: na Núria Pinya. La seva estada fou de 3 mesos a una escoleta (kita) a Alemanya (Berlín).

Contà la seva experiència a l’alumnat de segon curs del CFGS del centre per a animar-los de cara a la convocatòria de selecció d’enguany de futur alumnat Erasmus.

Ens donà informació de tota la documentació que es necessita, del transport, dels tutors i educadors, del dia a dia a l’empresa, de les seves rutines, de la recerca d’allotjament, de com tenir contactes amb altres alumnes Erasmus… I també, com no podia ser d’altra manera, de tota l’activitat d’oci i temps lliure que gaudí (malgrat el confnament). Al final, es projectà el vídeo que va enregistrar Núria al fnal de les seves pràctiques i que volia compartir amb totes les persones assistents.

I sobretot el missatge que ella volia transmetre: ”no ho podeu deixar perdre”, “ és una oportunitat”, “jo hi tornarria”, “ no volia tornar”…

Va ser una xerrada encoratjadora per a l’alumnat d’aquest any que està pensant fer el procés de sol.licitud d’aquestes beques. Pròximament tindrem l’oportunitat d’escoltar a l’altra alumna que també formà part del programa el curs passat. Vos anirem informant!

Núria, moltíssimes gràcies per venir!!!

A l’enllaç teniu una crònica de l’activitat en pdf.