Erasmus+: Participació a la fira comarcal de FP 2022

Els diferents cicles de formació professional de l’institut Mossèn Alcover vàren tenir la seva presència a la fira comarcal de Llevant el passat mes de maig que es va realitzar a l’IES Felanitx.
El programa Erasmus+ tinguè estand propi dels cicles de la família professional de Sanitat i de Serveis socioculturals i a la comunitat. Al llarg de dos dies visitaren la fira al voltant de 1500 alumnes. S’oferir informació a l’alumnat respecte al programa, què són les pràctiques formatives a l’estranger, quant de temps dura l’estada, com es fa el procés de selecció, etc.

A més de tot l’alumnat interessat, també ens va visitar el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i la regidora d’Educació, Marta Cano. Visitaren l’expositor i s’interessaren per l’oferta dels diferents centres i del programa Erasmus en la formació professional. Els acompanyà el Conseller d’Educació, Martí March, el Director General d’FP, Toni Baos, i la directora de l’IES Felanitx, Maria Barceló.

L’alumnat del departament de SSC preparà una activitat lúdica (photocall) perquè es pogués sommiar una mica… i decidir on li agradaria anar si un fos seleccionat en el programa. Ens vàrem divertir una mica. Un agraïment per la seva col.laboració.

En aquest enllaç teniu l‘article en PDF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores. Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.”